Mödrahälsovård

Boka tid

En av de största händelserna i livet är att vänta barn. Oavsett om du lever i någon form av parförhållande eller är ensamstående, är upplevelsen av att vänta barn lika överväldigande.
Att få följa dig under din graviditet är en trygghet för dig och ett privilegium för oss.

Precis som vi människor är individuella, upplevs graviditeter väldigt olika i både kropp och själ. Vi vill hjälpa dig att känna trygghet i din graviditet och vi vill ge dig ett individuellt och professionellt omhändertagande. Vi vill även dela med oss av våra kunskaper om hur du och din partner kan förbereda er för förlossningen och föräldraskapet på bästa sätt. Om du väntar ditt första barn eller är omföderska spelar ingen roll. De flesta brukar ha en hel del funderingar i alla fall. Du och din partner eller någon, som du känner förtroende för, är välkomna på våra förlossnings- och föräldraförberedande träffar, där vi försöker reda ut alla frågor och funderingar.

Välkommen att kontakta oss så fort du har fått reda på att du är gravid. Det är nu det brukar dyka upp många tankar och frågor kring bl a graviditet, hälsa, livsstilsfrågor och fosterdiagnostik. Därför vill vi boka in ett första besök så fort som möjligt. Du är naturligtvis välkommen till oss vilken graviditetsvecka du än befinner dig i.

Vi har nära samarbete med Emma ultraljudsklinik.
Ultraljud i graviditetsvecka 18-19. Det finns möjlighet till tidigt ultraljud vid behov.

KUB test erbjuds till alla gravida som är inskrivna hos oss på Frejakliniken.
Undersökningen är kostnadsfri oavsett ålder.

Kostnadsfri mödrahälsovård.
Vid behov bokar vi tid hos vår läkare som är specialist i obstetrik
och gynekologi. Hör gärna av dig om något är oklart.

Kostnadsfri Föräldrakurs

Är du inskriven hos oss erbjuder vi kostnadsfri förlossning och föräldraförberedande kurs både för er som väntar ert första barn och för er som har barn tidigare. 

Med anledning av Corona pandemin ersätter vi våra fysiska kurser med digitalt alternativ. Fråga din barnmorska.